Meer werk voor mensen met ASS

gepubliceerd op: 14 maart 2013

NoxqsLabs gaat uitbreiden en krijgt een nieuwe afdeling in Arnhem: Unique Development.

In de afgelopen anderhalf jaar is NoxqsLabs uitgegroeid tot een bedrijf met 15 medewerkers. Daarmee hebben we een maximum bereikt en we kunnen niet verder groeien. Nog elke dag ontvangen we telefoontjes van mensen die door hun ASS niet aan het werk kunnen, maar dolgraag willen! We zoeken daarom al enige tijd naar een partner die zelf verantwoordelijkheid wil nemen voor een nieuwe afdeling van NoxqsLabs. Mede door onze gemeenschappelijke visie op werken met mensen met een beperking is deze samenwerking tussen Noxqs en Zorgdigi tot stand gekomen. Zorgdigi start per 1 mei 2013 met een eigen ontwikkelafdeling: Unique Deveopment

Unique Development

Unique Development is een bedrijf dat webapplicaties maakt. Zorgdigi ontwikkelde al diverse applicaties voor de zorg, maar heeft nu besloten een eigen ontwikkelafdeling te starten waarbij ze werken vanuit de visie van Noxqs Labs.

We zoeken nog medewerkers!

We zijn nog op zoek naar een vijftal medewerkers voor Unique Development. Voldoe jij aan de onderstaande beschrijving? Neem dan contact met ons op.

Wat is de bedoeling?

Als je bij ons in dienst komt volg je een individueel leerwerktraject waarbij je tijdens de opleiding producten ontwikkelt voor klanten. Na een proeftijd van 2 tot maximaal 6 maanden kom je in loondienst. Hiervoor ontvang je het minimumloon met loondispensatie.

Meer weten?

Wil je graag meer weten of een gesprek aanvragen? Neem dan contact op met Jeroen van Schaik info@noxqslabs.nl of 0481-785064

 


1 Reactie op “Meer werk voor mensen met ASS”

 • Elwin van Huissteden 02/20/2014 22:11

  Beste Jeroen,

  mijn naam is Elwin van Huissteden en ik ben nu 26 jaar oud. Ik heb mijn MBO ICT 3 succesvol afgerond en mijn passie is programmeren. In mijn vrije tijd programmeer ik games, maar ik vind het programmeren van software ook heel boeiend. Ik beheers ook diverse programmeertalen,
  Inderdaad is bij mij ASS (Asperger) geconstateerd. Ook heb ik een Wajong uitkering.

  Ik heb wel al werkervaring als programmeur en ik ben altijd bereid om een leerwerktraject in te gaan en nog meer te leren.

  Mijn moeder is direct contacpersoon en zij kan gemaild worden voor vragen. Ik stuur je morgen mijn CV en portfolio op via de mail.

  Ik hoop dat u mij wil uitnodigen voor een gesprek.

  Elwin van Huissteden
  Utrecht

Plaats een Reactie

Initiatieven rondom verkiezingen

gepubliceerd op: 17 februari 2014

  Noxqs vindt het van groot belang dat mensen die moeite hebben met lezen en schrijven de gelegenheid krijgen om een weloverwogen stem uit te brengen tijdens de verkiezingen. We hebben hiervoor een aantal keer een visuele stemwijzer gemaakt in opdracht van gemeenten of overheid. Voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen hebben we deze opdracht niet ontvangen. […]

Lees Meer →

Zorg over de jeugd-GGZ

gepubliceerd op: 23 december 2013

De jeugd-ggz staat aan de vooravond van een ingrijpende beslissing over haar toekomst. De nieuwe jeugdwet legt de regie voor de jeugd-ggz bij de gemeente. De jeugd-ggz wordt niet meer betaald uit de zorgverzekeringswet en de AWBZ en maakt in die zin dus geen onderdeel meer uit van de gezondheidszorg. Het zou ondenkbaar zijn hetzelfde […]

Lees Meer →

Inspiratie voor 2014

gepubliceerd op: 23 december 2013

De kerstdagen komen eraan en voor veel mensen is het vakantie. De een heeft het vreselijk druk en de ander zoekt verdieping en bezinning op. Dit blog is bedoeld voor iedereen die zich wil laten inspireren tijdens de stille uurtjes aan het eind van dit jaar. We hebben diverse mensen in ons netwerk gevraagd om […]

Lees Meer →

Uitslag wAPPstrijd

gepubliceerd op: 19 december 2013

52 ingediende ideeën en 8 winnaars! Het idee was om vijf goede ideeën te nomineren en daar uiteindelijk een winnaar uit te kiezen. Er heeft echter een ‘natuurlijke’ selectie plaatsgevonden doordat er verschillende mensen met hetzelfde idee kwamen. Het idee dat door 8 verschillende mensen werd ingediend heeft gewonnen en samen met alle acht inzenders […]

Lees Meer →

Studiedag Apps en Sociale Media

gepubliceerd op: 11 december 2013

In de ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking Als je wil dat de hulpverlening aansluit bij alle ontwikkelingen in de maatschappij is het belangrijk om af en toe je kennis wat bij te spijkeren. De digitale ontwikkelingen gaan razendsnel. Soms lijkt het alsof de cliënten het sneller oppikken dan degene die hen begeleiden in […]

Lees Meer →

Nieuw: app om cliënttevredenheid te kunnen meten

gepubliceerd op: 4 december 2013

Cliënttevredenheid meten met de MijnMening! app: makkelijk, leuk en gericht op actie! Het meten van cliënttevredenheid is voor veel instellingen een verplichting. Medewerkers en cliënten ervaren dit ook zo: even die lijsten invullen en dan zijn we er weer voor een jaar vanaf. De Hondsberg heeft een aantal jaren geleden samen met de cliëntenraad gekeken […]

Lees Meer →